Onderhoud

 

Professionele zorg

Bij Esm-Cars in Hengelo krijgt elke auto de meest professionele zorg. Regelmatig onderhouden zorgt voor een langere levensduur van uw auto. Alle reparaties worden volgens fabrieksnormen uitgevoerd en hierover wordt u als klant geadviseerd.

In onze werkplaats kunt u met uw auto terecht voor:

APK keuring

Periodiek onderhoud en reparatie van uw auto

Uitlezen van alle Europese auto’s

Elektronisch diagnose stellen

Uitlaat reparatie

Banden

Accu’s, schokdempers

Motor, koppeling en versnellingsbak reparatie

Aircoservice

Gratis leenfiets 

Gratis APK

APK Keurstation

Bij een grote beurt is APK volledig gratis. Esm-Cars in Hengelo is door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) – erkend bedrijf voor het uitvoeren van de jaarlijkse APK (Algemene Periodieke Keuringen).

Bij de APK/Autokeuring worden auto’s in Nederland meestal jaarlijks gekeurd op een aantal punten die cruciaal zijn voor jouw veiligheid en het milieu. De APK wordt altijd uitgevoerd door een gecertificeerde APK-keurmeester. De volgende zaken worden onder andere gecontroleerd:

Verkeersveiligheid

Milieu

Voertuigbewijs

Let op: te laat APK uit laten voeren kan leiden tot een boete!!!

Diagnose Elektrische storingen en reparatie van de componenten

Storing uitlezen

Diagnose apparatuur

Het “uitlezen” van een auto betekent dat met behulp van een computer alle elektrische signalen worden gemeten en geanalyseerd.

Wij hebben professionele erkende diagnose computer. Deze computer is uitstekend geschikt voor diagnose van universele merken.

Voor het “uitlezen” van uw auto hoeft u niet naar de dealer, maar kunt u gewoon terecht bij Esm-Cars Hengelo. Wij beschikken immers over een uitleescomputer met een dekking van 95% van alle Europese auto’s. Het verschil is, dat wij altijd goedkoper zijn dan de dealerbedrijven. Het stellen van diagnose kost in de meeste gevallen slechts €25,-. Natuurlijk krijgt u vooraf een prijsopgave waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Voor meer informatie gelieve contact opnemen….

Houd je airco in topconditie.

Aircocheck

Airco-onderhoudsbeurt

Gratis Aircocheck

Een aircocheck duurt circa 30 minuten.

Tijdens de aircocheck controleert de monteur de koelcapaciteit van je airco gecontroleerd en bepaalt hij of het koudemiddel bijgevuld moet worden. We raden je aan deze check om het jaar te laten uitvoeren. Een te laag niveau van koudemiddel kan ernstige schade aan de airconditioning veroorzaken, met hoge reparatiekosten als gevolg. Natuurlijk voorkom je dat liever. Blijkt uit de controle dat je auto een airco-onderhoudsbeurt nodig heeft? Dan is de aircocheck gratis.Plan jouw aircocheck 

 

Airco-Onderhoudsbeurt

Bijvullen of vervangen van het koudemiddel

Druk en Lektest

Controle/ vervanging pollenfilter

Visuele controle aircosysteem

Controle van de bediening

Anti geurbehandeling

Desinfectie van de luchtkanalen

Reinigen airco/ventilatiesysteem